Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Παιδικό Θέατρο

Η τάξη μας την Πέμπτη 6 Μαρτίου θα παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση "Μια γιορτή στου Νουριάν" από το θέατρο Πορεία. Η παράσταση παίζεται για τρίτη χρονιά στην Αθήνα, θεωρείται πολύ επιτυχημένη και στη Χαλκίδα έρχεται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας.  


Το έργο είναι του Γερμανού συγγραφέα  Volker Ludwig που είναι πολύ γνωστός ως ο συγγραφέας του πετυχημένου Μορμόλη. Στο έργο αυτό πραγματεύεται την αποδοχή του άλλου, τη συνύπαρξη και την αλληλοκατανόηση.

Κάθε Σαββατοκύριακο ο εργαζόμενος πατέρας Μπάμπης Παπαδάκης με τα παιδιά του Δώρα και Γιάννη πηγαίνουν για κάμπινγκ. Αυτή τη φορά όμως του έχει πάρει την αγαπημένη του θέση ο κ. Νουριάν με τον γιο του Πιρούζ. Μεγάλο πρόβλημα!! Μπορούν τώρα οι δυο μπαμπάδες να περάσουν καλά μαζί; Μπορούν τα παιδιά τους να παίξουν και να διασκεδάσουν παρέα; Και πως θα μάθουν στην μικρή Πακιστανή που καθαρίζει το κάμπινγκ, να ονειρεύεται στα Ελληνικά; Μα δεν μιλούν την ίδια γλώσσα.. Πώς θα συνεννοηθούν; Την απάντηση δίνουν τα ίδια τα παιδιά!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του θεάτρου Πορεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου